Skip to main content
Världens största elektroniska tjänst

Världens största elektroniska tjänst

Kan hända att en del anser att det inte riktigt stämmer med påståendet om världens största tjänst, men det beror också på hur man ser det. Internet är en stor marknad inom många områden och underhållningsmarknaden är en av de som växer som mest.

Världens största valutor

Världens största valutor

Världens största valutor kan klassas lite olika. Man kan värdera valutan mot US Dollarn, eller summera antalet som cirkulerar i världen eller använda det “riktiga” värdet vilket är världens mest handlade valuta.

Världens största företag

Lista: Världens 10 största företag

Här är den kompletta listan över världens största företag. Och med största menar vi Världens högst värderade företag – och med värdering så menar vi vad företaget totalt är värt i och med aktiekurserna.

Youtube-kanaler

Lista: Världens 50 största Youtube-kanaler

Youtube har tagit världen med storm – verkligen. Denna IT-tjänst har nu fler tittare än alla andra medier i världen. På Youtube så finns det kanaler. Kanalerna är sidor skapta av företag, organisationer eller privatpersoner där de samlar eller skapar videoklipp.

Världens största företag

Lista: Världens största företag

Världens största företag genom tiderna ,räknat i värde, är Holländska Ostindiska Kompaniet, från år 1637. I 2012 års penningvärde så var bolaget värt 7,4 biljoner dollar! Helt otroligt egentligen.

Men man kan värdera företagsstorleken lite olika: börsvärde, vinst, omsättning, antal anställda osv. Här kommer några topplistor på ämnet.